top of page

Det blir en skikkelig festkveld for alle som liker cubansk musikk fredag 6. september, når salsa-orkesteret Rene Alvarez y su Cuban combination kommer til Bergen.
Internasjonale dj Assane (Fr) og dj Ray Garcia (It) m.fl. spiller før og etter konserten. MC Moe Flex (UK).
Forhåndssalg billetter kr 250 / i døra kr 350
Lenke til billett: https://www.deltager.no/partypass_concert/

Salsaorkesteret Rene Alvarez y su Cuban combination spiller melodisk salsa ispekket et bredt spekter av rytmer, fra danzón, son, changui og songo, til timba med elementer av funk og r&b.
Orkesteret ble grunnlagt i London i 2009 av cubanske Rene Alvarez Portuondo, som selv spiller både trombone, piano, synger og komponerer, utdannet på musikkonservatoriet i Santiago de Cuba. Før Alvarez flyttet fra Cuba til UK var han vokalist i topporkesteret Sur Caribe. Orkesteret har i løpet av det siste 10-året fått en stor fan-skare over hele Europa, og har høstet stor ros for sine to album.

Konserten arrangeres i forbindelse med den internasjonale dansekongressen SalsaNor Rueda Congress, som gjennomføres i Bergen 5. til 8. september.

Arrangørene SalsaNor og Cuba-Norge Dans ønsker alle danseglade bergensere velkommen til denne fantastiske konserten fredag 6. september.

I tillegg til konsertartisten spiller dj Assane (Fr) og dj Ray Garcia (It) m.fl. spiller før og etter konserten, og kvelden ledes av MC Moe Flex (UK).

Festivalen tilbyr også et Festpass som gir adgang til samtlige 4 kveldsarrangementer på festivalen, inkludert konserten med Rene Alvarez for kr. 550, og kan også kjøpes her:
https://www.deltager.no/partypass_concert/

My Post (2).png
bottom of page